}
Kombucha TakeBio

Kombucha

Dlaczego nasza kombucha jest najlepsza?

Do produkcji naszej kombuchy używamy tylko ekologicznych naturalnych składników - bez konserwantów, słodzików i sztucznych barwników.
Kombucha TakeBio jest wytwarzana ręcznie w 6-tygodniowym procesie fermentacji w określonej temperaturze i specjalnych warunkach.
Kombuchę wytwarzamy i przechowujemy tylko w szklanych naczyniach.

Posiadamy prestiżowe wyróżnienie - certyfikat BIO COBICO, który przyznawany jest żywności produkowanej bez użycia nawozów sztucznych, pestycydów, chemicznych środków ochrony roślin, antybiotyków, emulgatorów, glutaminianów czy barwników.

Kombucha TakeBio:

  • ekologiczna
  • naturalne osady
  • silne właściwości prozdrowotne
  • 100% roślinna 
  • gluten free
  • dla vegan

Jeśli chcesz zobaczyć porównanie parametrów biologicznych i mikrobiologicznych kombuchy kliknij tutaj

Przejdź do góry strony