Kombucha
Dlaczego nasza kombucha jest najlepsza?
Do produkcji naszej kombuchy używamy tylko ekologicznych naturalnych składników - bez konserwantów, słodzików i sztucznych barwników.
Kombucha TakeBio jest wytwarzana ręcznie w 6-tygodniowym procesie fermentacji w określonej temperaturze i specjalnych warunkach.
Kombuchę wytwarzamy i przechowujemy tylko w szklanych naczyniach.
Posiadamy prestiżowe wyróżnienie - certyfikat BIO COBICO, który przyznawany jest żywności produkowanej bez użycia nawozów sztucznych, pestycydów, chemicznych środków ochrony roślin, antybiotyków, emulgatorów, glutaminianów czy barwników.
Kombucha TakeBio:
- ekologiczna
- naturalne osady
- silne właściwości prozdrowotne
- 100% roślinna
- gluten free
- dla vegan
Jeśli chcesz zobaczyć porównanie parametrów biologicznych i mikrobiologicznych kombuchy kliknij tutaj