Kombucha TakeBio

Zakwas z kapusty

Bomba witaminowa

Zakwas z kapusty to naturalny, żywy, niepasteryzowany napój probiotyczny. Powstaje w wyniku fermentacji kapusty. Ma niezwykle bogaty, lekko pikantny (za sprawą chili), kwaskowy smak. Ten zdrowy, pyszny, wartościowy napój to prawdziwa bomba witaminowa, mineralna i probiotyczna.
Kiszenie to tradycyjny, naturalny sposób na przetwarzanie i utrwalanie żywności, który nie niszczy wartości odżywczych zawartych w surowych warzywach.

Polecany jest:

  • dla osób dbających o zdrowe żywienie
  • wspomagająco przy oczyszczaniu i wzmocnieniu pracy jelit
  • dla wsparcia odporności po antybiotykoterapii
  • podczas stosowania diet oczyszczających

Skład:

Niepasteryzowany
Ekologiczny
Bezglutenowy
Naturalny osad

Skład: kapusta, sok z kapusty, chilli, czosnek, woda, sól kłodawska*
*wszystkie składniki pochodzą z certyfikowanych ekologicznie upraw – posiadamy certyfikat BIO Polskiego Centrum Badań i Certyfikacji

Przejdź do góry strony