Kombucha TakeBio

Kombucha Imbirowa

Ekologiczny imbir

Kombucha Imbirowa powszechnie stosowana w tradycyjnej medycynie chińskiej, powstaje w wyniku połączenia zielonej herbaty ze świeżo wyciśniętym sokiem z ekologicznego imbiru i japońskim grzybem herbacianym SCOBY.
Głęboki, orzeźwiający, lekko ostrawy smak.

Ostrość imbiru łagodnieje w połączeniu z kombuchą. Kombucha Imbirowa zalecana jest szczególnie w upalne dni, kiedy potrzebujemy szybkiego i skutecznego orzeźwienia, również niezależnie od pory roku po wysiłku fizycznym.

Wzmacnia odporność

Napój o silnych właściwościach prozdrowotnych, wzmacnia odporność, pomaga oczyszczać organizm, stymuluje metabolizm i układ odpornościowy. Jest zdrowy, naturalny, smaczny i orzeźwiający. 

Skład:

Ekologiczny żywy napój probiotyczny o właściwościach detoksykacyjnych
Zawiera naturalny osad
Bez glutenu
Niepasteryzowany

Skład: Zielona herbata, imbir, woda, cukier, grzybek herbaciany*

*wszystkie składniki pochodzą z certyfikowanych ekologicznie upraw – posiadamy certyfikat BIO Polskiego Centrum Badań i Certyfikacji

Zamów:

Przejdź do góry strony